Om oss

Här är vi, gänget på Goody! Tillsammans arbetar vi för att göra det enklare att handla företagsgodis. Med vår mångåriga erfarenhet av branschen erbjuder vi en hållbar leveranskedja med kundanpassade lösningar.

Daniel Drott
Sales Manager
Mikael Huljebrant
Lina Holgersson
E-Commerce Manager
Mats Lindvall
Operations Manager
Jens van Laere
Grafisk Designer
Ida Holgersson
Produktion / Logistik
Aiga Andersone
Produktion / Logistik
Katarina Rosén
Grafisk Designer
Fabian Eklund
Julia Lundmark
Produktion / Logistik
Vill du bli en del av teamet?

Bara det bästa är bra nog

Goody är det självklara valet för godisgåvor till högtider så som alla hjärtans dag, påsk och jul. Hos oss hittar du naturliga och tidlösa förpackningar med mervärde, som vi väljer att fylla med noga utvald konfektyr av högsta kvalité. När du vill uttrycka ditt varumärke med smak, hjälper vi dig från start till mål. Vi på Goody tar hand om din tanke och förpackar den på bästa sätt för dig att använda i din kommunikation.

Nytänkare

Vi är den digitala erans inspirerande och moderna leverantör av profilerat godis. Vi vill förändra konfektyrbranschen genom att förbättra, effektivisera och skapa hållbarhet på riktigt. Vårt team består av branschmänniskor med en gedigen erfarenhet av att driva B2B, samt handplockade kompetenser inom e-commerce. Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta effektivt tillsammans med återförsäljare och företag. Genom att lyssna på marknadens behov vill vi erbjuda våra kunder inspirerande och goda produkter på ett helt nytt sätt. Vi fokuserar på enkla och hållbara processer vilket ger oss förutsättningar att
utföra vårt arbete på rätt sätt.

Designa din egen produkt

Skicka in din egen design till oss eller låt våra duktiga designer hjälpa dig till ett fantastiskt resultat. Välj bland flera olika reklamprodukter i vårt sortiment, skapa en helt ny förpackning eller en komplett produkt tillsammans med våra kompetenta kreatörer. Har du idéer i ett projekt och vill ta fram produkter som du inte hittar, så är vi specialister på att tillsammans med dig ta fram unika produkter och förpackningar till din kampanj, mässa, kickoff m.m. Vi är gärna med tidigt i diskussionen för att ge våra tankar och idéer.

“Vi är den enkla och moderna leverantören av företagsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!”
Daniel Drott, Sales Manager

1. Smidigt och enkelt

Att handla hos Goody ska vara enkelt och roligt. Klicka dig via de enkla stegen i vår webbshop och vi hjälper dig med originalframställning, adressfiler och annat som du behöver för din beställning. Vi levererar till olika adresser om du önskar det. Vill du istället handla via telefon eller mejl, hjälper vi dig smidigt och snabbt genom hela processen på ett sätt som passar dig.

2. Personlig service

För att du ska känna dig trygg genom hela processen, erbjuder vi en personlig service för ditt köp hos oss. Chatta, mejla eller ring oss, så får du rådgivning av vårt team. Vi finns här för dig!

3. Fokus på problemlösning

Produkter och lösningar utanför standard är vår vardag, och något vi är väldigt bra på, så tveka inte att komma med en ny produktidé till oss. Känns det svårt att förstå och sätta sig in i alla produkter, färgsystem, och leveransalternativ så finns vi redo att reda ut begreppen och göra det enkelt för dig.

4. Snälla mot naturen

Goody strävar efter att företagsgodis ska vara så hållbart som möjligt på alla sätt.
Vi har målsättningen att alltid hitta de mest hållbara alternativen när det gäller förpackningar, konfektyr och transporter.