Om oss

Välkommen till oss, den moderna leverantören av profilerat godis!

Det här är vi, gänget som jobbar på Goody. Vi brinner för det goda i livet och är övertygade om att det som smakar bra också lämnar bra associationer hos mottagaren. Med det syftet har vi tagit fram vårt sortiment av reklamgodis, så att du kan marknadsföra ditt företags varumärke med de allra bästa godsakerna.

Med 30 års branscherfarenhet arbetar vi målmedvetet för att erbjuda en hållbar leveranskedja med skräddarsydda lösningar. Vår ambition är att göra det enkelt för dig att handla reklamgodis och företagsgåvor!

Mikael Huljebrant
Lina Holgersson
E-Commerce Manager
Mats Lindvall
Operations Manager
Fabian Eklund
Ida Holgersson
Produktion / Logistik
Aiga Andersone
Produktion / Logistik
Livia Jönsson
Grafisk Designer
Vill du bli en del av teamet?

Nytänkare

Vi är den digitala erans inspirerande och moderna leverantör av profilerat godis. Vi vill förändra konfektyrbranschen genom att förbättra, effektivisera och skapa hållbarhet på riktigt. Vårt team består av branschmänniskor med en gedigen erfarenhet av att driva B2B, samt handplockade kompetenser inom e-commerce. Vi har mångårig erfarenhet av att arbeta effektivt tillsammans med återförsäljare och företag. Genom att lyssna på marknadens behov vill vi erbjuda våra kunder inspirerande och goda produkter på ett helt nytt sätt. Vi fokuserar på enkla och hållbara processer vilket ger oss förutsättningar att utföra vårt arbete på rätt sätt.

Designa din egen produkt

Skicka in din egen design till oss eller låt våra duktiga designer hjälpa dig till ett fantastiskt resultat. Välj bland flera olika reklamprodukter i vårt sortiment, skapa en helt ny förpackning eller en komplett produkt tillsammans med våra kompetenta kreatörer. Har du idéer i ett projekt och vill ta fram produkter som du inte hittar, så är vi specialister på att tillsammans med dig ta fram unika produkter och förpackningar till din kampanj, mässa, kickoff m.m. Vi är gärna med tidigt i diskussionen för att ge våra tankar och idéer.

“Vi är den enkla och moderna leverantören av företagsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!”
Daniel Drott, Sales Manager

1. Smidigt och enkelt

Att handla hos Goody ska vara enkelt och roligt. Klicka dig via de enkla stegen i vår webbshop och vi hjälper dig med originalframställning, adressfiler och annat som du behöver för din beställning. Vi levererar till olika adresser om du önskar det. Vill du istället handla via telefon eller mejl, hjälper vi dig smidigt och snabbt genom hela processen på ett sätt som passar dig.

2. Personlig service

För att du ska känna dig trygg genom hela processen, erbjuder vi en personlig service för ditt köp hos oss. Ring eller mejla oss så får du rådgivning av vårt team. Vi finns här för dig!

3. Fokus på problemlösning

Produkter och lösningar utanför standard är vår vardag, och något vi är väldigt bra på, så tveka inte att komma med en ny produktidé till oss. Känns det svårt att förstå och sätta sig in i alla produkter, färgsystem, och leveransalternativ så finns vi redo att reda ut begreppen och göra det enkelt för dig.

4. Snälla mot naturen

Goody strävar efter att företagsgodis ska vara så hållbart som möjligt på alla sätt.
Vi har målsättningen att alltid hitta de mest hållbara alternativen när det gäller förpackningar, konfektyr och transporter.