Sweet News!


Goody Sweden AB inleder ett unikt samarbete med Tipe Produkter AB

Goody som av branschen är en uppskattad leverantör och mer än bara en söt nykomling kan idag stolt presentera ett unikt samarbete med Tipe, branschens äldsta och mest erfarna godisleverantör - det bästa av två världar!

Bolagen fick upp ögonen för varandras styrkor och har under en tid fört samtal där de lärt känna varandra. Det krävdes inte lång tid innan de insåg att de tillsammans kunde utvecklas på ett bättre sätt än var för sig. Det finns en gemensam syn på företagande, marknaden och företagskultur. Tillsammans blir bolagen en stark aktör på marknaden med förmågan att möta inte bara dagens utan även morgondagens krav från företagen.

Bolagens breda spetskompetenser och nätverk tillsammans med ett attraktivt sortiment och mix av traditionellt reklamgodis, nya innovativa produkter och unika förpackningar kommer att möta upp alla tänkbara önskemål. Det är nu också möjligt att skapa helt unika produkter och smaker via egen choklad- och kolatillverkning, en satsning som kommer att utvecklas ytterligare. 

Bolagen ser med spänning fram emot en händelserik höst tillsammans med återförsäljare, leverantörer, kunder och alla fantastiska medarbetare.

Välkommen att kontakta Goody för höstens och vinterns samarbeten!

Bakgrund


Goody Sweden AB såg dagens ljus för ett år sedan då fyra branscherfarna personer tog chansen att starta ett företag med inriktning på B2B-godis för att förverkliga sina visioner att bli en ledande aktör inom profilerat godis. En pigg uppstickare vad gäller produktutveckling, design och marknadsföring, mycket tack vare Grebban Design AB som är en av delägarna. 

I Linköping där Goody har sin rörelse har man investerat i nya lokaler anpassade efter sin verksamhet med lager, produktion och kontor - med plats för att växa. Stora lager, digitalt tryckeri och andra förädlings- och packmaskiner gör Goody till en stabil och flexibel leverantör.

Tipe Produkter AB har en god historia som firar 70 år i år. En framstående godisleverantör på den svenska och norska reklamgodismarknaden med en enorm erfarenhet och kunskap, med bland annat egen choklad- och kolatillverkning samt ett eget tryckeri. Tipe har sin verksamhet i Stockholm och i Belgien.

Vill du höra mer om vårt samarbete? Kontakta oss!

Kontakt

Presskontakt Mikael Huljebrant, VD, Goody Sweden AB, mikael@goody.se, 070-813 44 77