Om oss

Välkommen till Goody, din moderna leverantör av profilerat godis!

Det här är vi, gänget på Goody. Vi brinner för det goda i livet och är övertygade om att det som smakar gott också lämnar goda associationer hos mottagaren. Med det syftet har vi tagit fram vårt sortiment av reklamgodis, så att du kan marknadsföra ditt företags varumärke med de allra bästa godsakerna.

Med 30 års branscherfarenhet arbetar vi målmedvetet för att erbjuda en hållbar leveranskedja med skräddarsydda lösningar. Vår ambition är att göra det enkelt för dig att handla reklamgodis och företagsgåvor som passar just dina behov.

Välkommen till en smakfull upplevelse med Goody!

Lina Holgersson
E-Commerce Manager
Mats Lindvall
Operations Manager
Aiga Andersone
Logistik / Produktion
Ida Holgersson
Logistik / Produktion
Livia Jönsson

Vilka är vi?


Vi är den digitala erans moderna leverantör av profilerat godis. Vår ambition är att revolutionera konfektyrbranschen genom att förbättra, effektivisera och skapa hållbarhet på riktigt. Vårt team består av branschmänniskor med en gedigen erfarenhet av att driva B2B-verksamhet.

Med 30 års erfarenhet av samarbete med återförsäljare och företag, strävar vi efter att lyssna på marknadens behov och erbjuda våra kunder inspirerande, goda och anpassade produkter på ett nytt och innovativt sätt. Vi fokuserar på enkla och hållbara processer vilket ger oss förutsättningar att utföra vårt arbete på rätt sätt.

Välkommen till en ny era av konfektyr där kvalitet, innovation och hållbarhet går hand i hand. Med vårt engagemang och passion för godis, är vi redo att sätta en ny standard i branschen.

Skapa unika reklamprodukter med vår expertis


Skicka in din egen design till oss eller låt våra grafiska formgivare hjälpa dig att skapa ett fantastiskt resultat. Utforska vårt sortiment av reklamprodukter och upptäck möjligheten att skapa helt nya förpackningar eller produkter tillsammans med våra duktiga designers.

Om du har specifika idéer för ditt projekt och vill ta fram produkter som du inte hittar i vårt sortiment är vi experter på att samarbeta med dig för att skapa unika produkter och förpackningar som är skräddarsydda för din kampanj, mässa eller kickoff. Vi kan skapa specialanpassade förpackningar som är designade för att passa perfekt till ditt ändamål och som förstärker ditt varumärkes budskap. Genom att vara involverade tidigt i diskussionen kan vi bidra med våra tankar och idéer för att säkerställa att resultatet blir precis som du önskar – innovativt, funktionellt och professionellt.

“Vi är den enkla och moderna leverantören av företagsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!”
Daniel Drott, Sales Manager

1. Smidigt och enkelt


Att handla hos Goody ska vara enkelt och roligt. Klicka dig via de enkla stegen i vår webbshop och vi hjälper dig med originalframställning, adressfiler och annat som du behöver för din beställning. Vi levererar till olika adresser om du önskar det. Vill du istället handla via telefon eller mejl, hjälper vi dig smidigt och snabbt genom hela processen på ett sätt som passar dig.

2. Personlig service


För att du ska känna dig trygg genom hela processen, erbjuder vi en personlig service för ditt köp hos oss. Ring eller mejla oss så får du rådgivning av vårt team. Vi finns här för dig!

3. Fokus på problemlösning


Produkter och lösningar utanför standard är vår vardag, och något vi är väldigt bra på, så tveka inte att komma med en ny produktidé till oss. Känns det svårt att förstå och sätta sig in i alla produkter, färgsystem, och leveransalternativ så finns vi redo att reda ut begreppen och göra det enkelt för dig.

4. Snälla mot naturen


Goody strävar efter att företagsgodis ska vara så hållbart som möjligt på alla sätt.
Vi har målsättningen att alltid hitta de mest hållbara alternativen när det gäller förpackningar, konfektyr och transporter.