• Lättsålt
  • Enkelt
  • Bra förtjänst

Rubrik

Text här!

KlassikernFör er som uppskattar de mest traditionella godissorterna har vi satt samman en mix favoriter som ni garanterat kommer att njuta av. Klassiska lösgodissorter som Kanolds gräddkola, Pastellfiskar, Ahlgrens Bilar, Rabarberbitar och Ferraribillar ingår i denna noga utvalda mixen som inte lämnar någon besviken!

99:-Gottegrisen (vegansk)Är ni riktiga gottegrisar kommer ni att älska den här mixen!
Gottegrisen erbjuder en perfekt balans mellan söta och sura favoriter där sorter som Fizzy Bubblizz, Sura Colaflaskor, Banana Skids och populära godisar från Bubs ingår. En färgsprakande blandning som lockar fram allas sötsug och det bästa av allt - Gottegrisen är vegansk!

99:-

FinsmakarenEn balanserad blandning av de mest uppskattade varumärkesgodisarna för er som vill njuta det där lilla extra. Känn smaken av sorter som Twix, Dumle, Geisha, Daim och Kexchoklad. Choklad och annat gott som känns lite extra lyxigt!

99:-

LakritsälskarenKan ni inte få nog av lakrits är den här mixen för er!
Vi har valt ut det bästa av lakrits - allt i från hårda supersalta till mjuka och söta bitar. Salta Patroner, Skolkritor, Dumle Lakrits och Salta Sillar finner ni i denna mix. En perfekt lakritskombination för de mest inbitna lakritsfantasterna.

99:-

Gottegrisen

Text

Klassikern

Text

Finsmakaren

Text

Lakritsälskaren

Text